Seyirciye ters köşenin alası yapılacak! Yasak Elma'da sürprizler hazır...

Yasak Elma'da yeni sezon öncesi bazı tüyolar ortaya çıktı. Çağatay'ın ölerek veda etmesinin ardından yerine kimin geleceği akıllarda yerini almaya başladı. Dizide bu sezon seyirciyi şok edecek gelişmeler yaşanacak. 5 Eylül'de yeni sezon çekimlerine başlayacak olan dizide Berk Oktay'ın canlandırdığı Çağatay karakterinin kaza sahnesinde hayatını kaybetmesiyle herkes ilk şoku yaşayacak. Ayrıca yeni sezon öncesi öyle bir detay paylaşıldı ki seyirciler bu gelişme karşısında şaşıp kalacak.

Yasak Elma'da yeni sezon hazırlıkları haftaya başlıyor. 6. sezonunda bomba gelişmelerin peş peşe yaşanacağını tahmin edilen diziyle ilgili son aktarılan gelişmelere göre, gelecek ayın ortasında başlaması beklenen çekimlerin 5 Eylül'de başlayacağı öğrenildi. Geçen sezonun final sahnesinde yaşanan trafik kazası seyircileri şok etmişti. Kazada Berk Oktay'ın canlandırdığı Çağatay karakterinin diziye netleşeceği yapılan açıklamayla netleşmişti. Diziyle ilgili bomba bir gelişme daha yaşanacak.

HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR

Yasak Elma dizisinin 6. sezonunda bomba gelişmelerin yaşanacak. Öte yandan yeni sezon için hazırlıklar haftaya başlayacak.

ÇEKİM TARİHLERİ DEĞİŞTİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, gelecek ayın ortasında başlaması beklenen çekimlerin yapılan son değişiklerle birlikte 5 Eylül'de başlayacağı öğrenildi.

Yasak Elma'da kahreden ölüm! Acı haberi Eda Ece duyurdu

BİR VEDA...

5. sezonun final sahnesinde yaşanan trafik kazası seyircileri şok etmişti. Kazada başrol oyuncusu Berk Oktay'ın canlandırdığı Çağatay karakterinin diziye netleşeceği yapılan açıklamayla belli olmuştu.

SÜRPRİZLER HAZIR...

Şimdi diziyle ilgili bomba bir gelişme daha yaşanacağı bilgisine ulaşıldı. Dizinin en büyük sürprizlerden birisi belli oldu.

YILDIZ'IN KIZI OLACAK

Yeni sezonda Yıldız'ın Doğan'dan bir kızı olacak. Yasak Elma'ya ayrıca Doğan ve Kumru (Biran Damla Yılmaz) için de yeni partnerler katılacak.