Fox Tv Yasak Elma son bölüm full izle! Yasak Elma yeni sezon 148. bölüm izle!

Yasak Elma'nın yeni sezonunda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Fox Tv'nin sevilen ve ilgi ile takip edilen dizis bu akşam 148. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in başrollerini paylaştığı dizide bu sezon yine oldukça heyecanlı. Yasak Elma yeni sezon 148. bölüm izleme linki haberimizin detaylarında...

Beş başarılı sezonu geride bırakan, FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma, 6. ve iddialı sezonuyla ekrana gelmeye başladı. Yasak Elma bu akşam 148. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde; Doğan'ın hapisten çıkmasıyla Ender, Yıldız ve Handan endişeye kapılırlar...

YASAK ELMA YENİ SEZON 148. BÖLÜM İZLE!

YASAK ELMA 148. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Doğan'ın hapisten çıkmasıyla Ender, Yıldız ve Handan endişeye kapılırlar. Doğan hapiste olduğu süreçte kendisine yapılanlar için herkese ama en çok da Yıldız'a bilenmiştir.

Doğan'ın ilk hamlesi kızının velayetini almak için uğraşmak olacakken, beklenmedik bir ölüm, durumu daha da karışık hale getirir.

Yapımını MEDYAPIM'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu'nun oturduğu, senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün kaleme aldığı Yasak Elma'nın yeni sezonunda heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Alina Boz ve Şevval Sam'ın oğlu Tarık Emir Tekin başrolde! Bir Peri Masalı izleyicisini şaşırtacak!