Yasak Elma final mi yapıyor? Yasak Elma yeni bölüm fragmanı: Halit her şeyi kaybetti!

Yasak Elma yeni bölüm fragmanı izleyicinin heyecanını daha da artırdı. Yasak Elma izleyicileri heyecanla biten son bölümün ardından fragmanı araştırmaya başladılar. Yeni bölümden ipuçlarının yer aldığı fragmanda Halit’in her şeyi kaybettiği görülüyor. Lila, “Haberlerde babamdan bahsediyor herkes, imparatorun çöküşü diye.” diyor. İşte Yasak Elma son bölümde yaşananlar ve yeni bölümden ipuçları…

Yasak Elma 70. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma izleyicileri son bölümün ardından heyecanla yeni bölüm beklemeye başladılar. Son bölüme Yıldız’ın doğum günü damga vurmuştu. Diziye konuk olan Zeynep Bastık’ta izleyicilerin beğenisini kazandı. Halit Can’ın Leyla’yı gölgede bırakması ise sosyal medyada çok konuşuldu. İşte yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar…

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINDA!

Yasak Elma yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. Halit’in her şeyi kaybettiği görülüyor. Fragmanda “Vergi borcunun tamamını ödeyemeyeceğiz. Maalesef Halit Bey, yalı, diğer evler… Kaybettik.” cümlesi yankılanıyor. 

Lila, “Haberlerde babamdan bahsediyor herkes, imparatorun çöküşü diye.” diyor. İşte yeni bölüm fragmanı…

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ-TIKLAYINIZ

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Halit, Leyla’nın hamile olmasına çok şaşırdı. Leyla kendini Halit’in çocuklarına kabul ettirmeye çalışırken, Halit Can’ın gölgesinde kaldı.

 Nadir, Yıldız’ı kazanmak için elinden geleni yaptı ve bunun için Ender’den yardım istedi. Nadir’in Yıldız için düzenlediği doğum gününe Halit çok sinirlendi.

Yıldız’ın Leyla’nın hamileliğini öğrenmesi, yanlış bir karar almasına sebep oldu.  Yıldız, Nadir’in evlilik teklifini kabul ettiğini söyledi.

YASAK ELMA FİNAL Mİ YAPACAK?

Yasak Elma'nın 2020 yılının mayıs ayının ilk haftasında final yapacağı iddia edilmişti. Sosyal medyadan yorum yapan izleyiciler dizinin devam etmesini istediklerini dile getiriyorlar. Konu ile ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor.