Meğer dizi biter bitmez... Yasak Elma seyircilerini mutluluktan deliye döndürecek gelişme!

Yasak Elma'nın 6. sezonunda heyecan tam gaz devam ediyor. Güzel oyuncu Eda Ece'nin canlandırdığı ve dizinin fenomen karakterlerinden olan Yıldız'ın hikayesinin Yasak Elma'nın final yapmasının hemen ardından film olacağı öğrenildi. Öte yandan filmin 14 Haziran'da Türkiye'de yayına başlayan Disney Plus'ta izleyici karşısına çıkacağı gelen bilgiler arasında en çok dikkat çekeni oldu. Şimdi filmin çekimlerinin başlayacağı tarih merak ediliyor.

6. sezonunda da bomba gelişmelerin yaşandığı Yasak Elma dizisiyle ilgili izleyicilerin dikkatini çekecek bir gelişme yaşandı. Dizi yeni sezona hazırlanırken bomba bir haber paylaşıldı. Eda Ece'nin hayat verdiği Yıldız'ın hikayesi film oluyor. Gelen son bilgilere göre film, dizi 6. sezon sonunda final yapar yapmaz Disney Plus'ta yayınlanacak. Çekimlerin ne zaman başlayacağı ise henüz bilinmiyor.

KARAR VERİLDİ

6. sezonuyla yoluna devam eden Yasak Elma'dan bomba bir haber geldi. Yasak Elma'nın Yıldız'ı film oluyor.

FİLM OLACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Eda Ece'nin canlandırdığı Yıldız'ın hikayesinin Yasak Elma'nın final yapmasının ardından film olacak.

DİSNEY PLUS'TA YAYINLANACAK

Filmin 14 Haziran'da Türkiye'de yayına başlayan Disney Plus'ta izleyici karşısına çıkacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.

EDA ECE KİMDİR?

Eda Ece, 20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi.

2011-2014 yılları arasında Show TV'de yayınlanan Pis Yedili adlı dizideki ilk başrolü ile tanınırlığı arttı. 2013-2015 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan Beni Böyle Sev dizisine Zeyno karakteriyle dâhil olmuştur. 2016 yılında Kocan Kadar Konuş: Diriliş sinema filminde ve Görümce sinema filminde oynadı. Mahrumlar adlı televizyon filminde oynadı ve 2017 yılında Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul adlı sinema filminde rol aldı.

2018 yılında FOX'ta yayınlanmaya başlayan Yasak Elma dizisinin başrol olarak yer alıyor.

Bileti pat diye kesilen ismi aniden geri çağırdılar! Yasak Elma'dan bravo dedirtecek hareket!