Yasak Elma Şahika ölecek mi? Nesrin Cavadzade Yasak Elma'dan ayrılıyor mu?

Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma'nın son bölümüne Cansu'nun silahlı saldırısı damga vurmuştu. Yalıdaki partiye silahı saldırı yapan Cansu'nun kimi öldürdüğü ise merak konusu olmuştu. Yasak Elma'da Cansu'nun silahından çıkan kurşunlarla vurulan kişinin ise Şahika olduğu iddia edildi. Yasak Elma Şahika ölecek mi? Nesrin Cavadzade Yasak Elma'dan ayrılıyor mu? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu.

Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma'da Şahika karakterine hayat vermekte olan Nesrin Cavadzade'nin hikayeye veda edeceği ile ilgili haberler gelmişt. Berk Oktay'ın da bir kadın karakterinin diziye veda edeceği ile ilgili sözleri izleyenleri meraklandırmıştı. Yasak Elma Şahika ölecek mi? Nesrin Cavadzade Yasak Elma'dan ayrılıyor mu? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

YASAK ELMA ŞAHİKA ÖLECEK Mİ?

Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat vermekte olan Nesrin Cavadzade'nin hikayeye veda edeceği ile ilgili haberler gündeme geldi.

Nesrin Cavadzade, magazinciler tarafından sokakta görüntülendi. Oyuncuya, diziye veda edeceği ile ilgili iddialar soruldu.

Nesrin Cavadzade, "Gelecek pazartesi görürsünüz diye düşünüyorum ama efsaneler ölmez" ifadesini kullandı. Oyuncunun bu sözünde büyük bir mesaj mı vardı? Yani hikayede bambaşka bir düzen mi kurulacak? Yoksa bir espri mi yaptı? Cavadzade, "Türkiye seyircisi bir espresso laflarını duymadan nasıl yaşayacak bilmiyorum. Bir zehirlenme yaşamadan nasıl yaşayacaklar bilmiyorum" ifadesini de kullandı.

"Karakterin ölmesini sizde istemiyordunuz?" şeklindeki soru üzerine oyuncu şunları söyledi: "Ölmesini isteyip istemeyip gibi düşünmeyin, senaryonun gerektirdiği şekilde bir yolculuğu oldu karakterin. Senaryonun gerektirdiği yerde gerektirdiği şekilde veda ediyor."