Yasak Elma Şahika ölecek mi? Nesrin Cevadzade diziye veda mı ediyor, ayrılacak mı?

Nesrin Cevadzade, Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat veriyor. Fox Tv'de yayınlanan dizinin geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde Ender, Şahika'dan haber alamadığını söylüyor. Peki, Yasak Elma Şahika diziden ayrılıyor mu, ölecek mi? Nesrin Cevadzade diziye veda mı ediyor?

Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma'da entrikalar bitmek bilmiyor. Bu hafta yayınlanan yeni bölümde Ender ve Yıldız, Şahika'nın öldürüldüğü konusunda hemfikir olurken Sarayburnu açıklarında bir kadın cesedi bulunması işleri iyice karıştırıyor. Peki, Yasak Elma Şahika diziden ayrılıyor mu, ölecek mi? Nesrin Cevadzade diziye veda mı ediyor?

YASAK ELMA ŞAHİKA DİZİDEN AYRILIYOR MU, ÖLECEK Mİ?

Yasak Elma Şahika diziden ayrılacak mı sorusuna yanıt Nesrin Cevadzade yerine, dizinin diğer yıldızı Eda Ece'den geldi. Ece, "Nesrin devam ediyor. Zaten izleyenlerde bunu görüyor. Nesrin senaryo olarak devam ediyor. Şahika çok sevilen bir karakter, öyle bir ayrılma durumu şu an söz konusu değil." dedi. Buna göre oyuncunun diziden ayrılmayacağı netleşti. Peki, Hasan Ali'nin planları ne olacak. Yeni bölümde hepsi tek tek ortaya çıkacak.

NESRİN CEVADZADE KİMDİR?

Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de doğmuştur. Annesiyle birlikte 11 yaşında İstanbul'a geldi. Hiç Türkçe bilmediği için Bakü'de bitirdiği ilkokul dördüncü sınıfı Cent Koleji'nde tekrar etmek zorunda kaldı. Türkçe'yi çok kısa bir sürede anadili kadar iyi konuşur oldu. Ortaokulu Şişli'deki Özel Bilgi Lisesi'nde bitirdi. Orada okurken okulun Tiyatro Kolu'na katıldı. Tiyatro Kolu'nun o sene sahneleyeceği "Türkmen Düğünü" adlı oyunda rol almaya hak kazandı. Oyun Şişli'deki Tiyatro Kare'de sahnelendi.

Liseye Şişli Terakki Lisesi'nde devam etti. Burada da Tiyatro Kolu'na yazıldı. Ardından Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünde okuyarak mezun oldu. 5 senede bitirdiği fakültede okurken beş kısa film çekti, filmleri aralarında BerlinFilm Festivali'nin de bulunduğu çeşitli yurtiçi ve yurtdışı festivallerde gösterildi, ödüller aldı.

Şahika Tekand Studio Oyuncularında 2 yıl oyunculuk eğitimi aldı. Nesrin Cavadzade Türkçe'nin dışında, Rusça, İngilizce ve Fransızca konuşuyor.