Yasak Elma izleyicisinin daha önce hiç şahit olmadığı ayrılık! Neyi var neyi yok bırakıp gidecek...

Sezon başı Çağatay karakterlerinin ardından Yasak Elma'da yaşanan peş peşe vedalar sonrası diziye bir ismin daha veda edeceği iddiası seyirciyi şaşırttı. Dizide Kumru karakteriyle çok sevilen Biran Damla Yılmaz'ın projeye veda edeceğinin iddia edilmesi moral bozan gelişmelerden oldu. Kulislerde bu iddia kulaktan kulağa gezmeye başladı. Ancak iddianın henüz doğrulanmadığını da bildirmek gerekiyor.

6. sezonunda bomba gelişmelerin ardı sıra yaşandığı Yasak Elma dizisiyle ilgili ortaya atılan bir ayrılık iddiası izleyiciyi şok edecek. Bilindiği üzere sezona vedayla başlayan dizide başrol oyuncusu Berk Oktay'ın ayrılığı seyircileri kahretmişti. Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay'ın vedası sonrası diziye yeni isimlerin veda edeceği iddiası kulaktan kulağa geziyor. Son olarak Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz'ın diziden ayrılacağı iddia ediliyor.

ŞOKE EDECEK İDDİA!

Berk Oktay'ın ayrılığı sonrası yeni bir veda yaşanacağı iddia edildi. Ünlü oyuncunun bu sezon projeye veda edeceğinin konuşulması şoke etti.

Yasak Elma'dan adını en tepeye kazıyacak transfer! Geldiği an diziyi net uçuracak!

VEDA MI EDİYOR?

Biran Damla Yılmaz gidiyor iddiaları kulislerde kulaktan kulağa geziyor. Ancak bu iddiaların doğrulanmadığını da net bir şekilde söylemek gerekiyor.

BİRAN DAMLA YILMAZ KİMDİR?

Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da doğdu. Oyunculuk kariyerine 2013 yılında başlayan Yılmaz, konservatuvarda okudu. 2019 yapımı Mucize 2: Aşk filmiyle sinema kariyerinde ilk başrolünü oynadı.

Kırgın Çiçekler, Canevim ve Baraj dizilerinde de başrol oyuncusu olarak yer aldı. Günümüzde ise FOX'ta yayınlanan Yasak Elma dizisinde "Kumru Yıldırım" rolünü oynamaktadır.