Yapımcı kararını verdi, senaryo sil baştan değişiyor... Yasak Elma'da Yıldız ve Doğan'ın hazin sonu!

İzleyenleri ekran başına kilitleyen Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Murat Aygen gibi başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı Yasak Elma dizisi heyecan dolu bir sezon finali ile ekran macerasına ara verdi. Yıldız'ın Doğan'ın ölümcül planını öğrenmesinin ardından yeni sezonda evliliğini bitireceği konuşulmaya başlandı. Yapımcının senaryoda büyük bir değişikliğe gittiği ve hikayeyi sil baştan oluşturmaya hazırlandığı öne sürüldü. Yasak Elma 6. sezonunda dengeler değişecek gibi duruyor.

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Murat Aygen'in başrollerini paylaştığı Yasak Elma dizisi 13 Haziran pazartesi akşamı sezon finali yaparak ekran macerasına yaz tatili arası verdi.

Yasak Elma sezon finali bölümünde, Yıldız, gittikleri otelde Doğan'ın eski sevgilisinin çalıştığını gizlemesine kızar ve Çağatay ile Ender'in aracı ile İstanbul'a dönmeye karar verir. Ancak Doğan, Çağatay ile Ender için ölümcül bir tuzak hazırlamıştır.

Yıldız'ın araçtan inmesi için ısrarcı olan Doğan başarılı olamaz ve araç kaza yapar. 6. sezonda yer almayacağı bilinen Ender ile Çağatay karakterlerine hayat veren Şevval Sam ve Berk Oktay diziye veda etmiş oldu.

Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Eda Ece'nin 6. sezonda da yer alacağı Yasak Elma dizisinde dengeler değişiyor. Yıldız'ın Doğan'ın Ender ve Çağatay'ın ölümüne neden olduğunu öğrenmesinin ardından Doğan ile ayrılacağı ve senaryoda değişikliğe gidileceği konuşulmaya başlandı.

Yasak Elma'nın Ender'i öldü mü? Şevval Sam kadrodan ayrıldı mı? Eda Ece son durumu paylaştı