Yasak Elma dizisi ile ilgili bomba iddia! Başrol oyuncusu ayrılıyor

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Yasak Elma dizisi ayrılık haberi ile gündeme geldi. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt ve Murat Öztürk'ün oturduğu Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından birisinin ayrılacağı iddia edildi.

Fox Tv ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma pazartesi akşamları izleyiciyle buluşuyor. Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Barış Kılıç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Yasak Elma dizisi ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Söylenilene göre Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren Şevval Sam ya da Şahika Karakterine Hayat veren Nesrin Cavadzade diziden ayrılacak.

İKİ BAŞROLDEN BİRİSİ AYRILACAK

İddialara göre Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Barış Kılıç ve Nilperi Şahinkaya'nın başrollerini paylaştığı Yasak Elma dizisinden bir başrol oyuncusu ayrılacak. Kulislerden edinilen bilgiye göre yeni bölümde yaşanacak bir kaza ile dizi ekrana hem ölüm hem de yaralı bir oyuncu getirecek. Yaşanacak ayrılığın Ender karakterini canlandıran Şevval Sam ya da Şahika'ya hayat veren Nesrin Cevadzade ikilisinden birisinin olacağı konuşuluyor. Konuyla ilgili dizi tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.