Yasak Elma Cansu diziden ayrılıyor mu? Nilperi Şahinkaya diziye veda mı edecek?

Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı tüm izleyenleri heyecanlandırdı. Dizinin yeni bölümüne Cansu'nun silahla Hasan Ali'nin davetini basması damga vurdu. Yasak Elma Cansu diziden ayrılıyor mu? Nilperi Şahinkaya diziye veda mı edecek? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın 108. bölüm fragmanında Cansu'nun elindeki silahla köşkteki daveti basması sonrası ilginç gelişmelerin yaşanacağı gündeme gelmişti. Cansu'nun bu hareketinden sonra etrafa kurşun yağdırması ve sonrasında da bir kişinin ambulans çağırırken söylediği "Bir ölü bir yaralı var" sözü büyük dikkat çekti. Yasak Elma Cansu diziden ayrılıyor mu? Nilperi Şahinkaya diziye veda mı edecek? gibi soruların yanıtları da merak konusu oldu.

YASAK ELMA CANSU DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Gazeteci Birsen Altuntaş, Yasak Elma dizisinden giden kişinin Nilperi Şahinkaya olduğunu twitter hesabından paylaştı. Daveti basıp ortalığa ateş eden Cansu birini vuracak ama kimi? Kendisinin zaten bu hareketiyle tutuklanacağı ve diziden ayrılacağı belliydi.

Ancak ölen kişinin o olma ihtimali de var. Zira bir başka kişi onu durdurmak için ateş etmiş veya bir müdahalede bulunmuş da olabilir. Onun ateşi sonucunda da bir kişi yaralanmış olma ihtimali de var.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Nilperi Şahinkaya, 23 Şubat 1988 tarihinde Senegal'in baş şehri Dakar'da doğmuştur. Babası diplomat, annesi de bir dönem Dışişleri Bakanlığı'nda uzman olarak çalışmış. Babası diplomat olduğu için Senegal'de doğdu, ailesi adının Nil olmasını istedi, dedesi ise gördüğü bir rüya sonrası "Adında mutlaka peri olsun" dedi. Nilperi çıktı ortaya! Çocukluğunda birçok ülke ve şehir gezdi; 3 sene Duseldorf, 4 sene Paris, 4 sene Bern, 15 yaşında anne ve babası boşanınca annesiyle Türkiye'ye geldi.

Eğitim hayatına Paris'te başladı ve Paris'de Charles de Gaulle ilkokulundan 1997 yılında mezun oldu. Üniversiteyi ise Ankara'da Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde tamamladı. Almanca, Fransızca, İtalyanca, İngilizce bilmektedir.

İlk olarak televizyon hayatına Deniz Yıldızı adlı dizide başladı. Nilperi Şahinkaya, 2013 yılında "Kayıp" adlı dizide Mete Horozoğlu, Aslı Enver, İlker Kaleli, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alnıaçık, Menderes Samancılar ile beraber rol aldı.

2023 – 2014 sezonunda "Kim Korkar Hain Kurttan?" adlı tiyatro oyununda Zerrin Tekindor, Haluk Bilginer, Tardu Flordun, Şükrü Özyıldız ile birlikte rol aldı.

Nilperi Şahinkaya, 2014 yılında "Kiraz Mevsimi" adlı dizide başrolleri Dağhan Külegeç, Özge Gürel, Serkan Çayoğlu ile paylaştı. Şimdilerde televizyon ekranlarına ara verip tiyatro çalışmalarına ağırlık verdi.

Yasak Elma 108. bölüm izle tek parça! Yasak Elma son bölüm full izle!