Yasak Elma 88. son bölümde neler oldu?

Yasak Elma kendi seyirci kitlesini oluşturmuş FOX TV'nin en iddialı yapılarından birisi olarak seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

Fox Tv'nin sevilen ve ilgi ile takip edilen dizisi Yasak Elma'da bu hafta yine heyecanlı dakikalar yaşandı. Yasak Elma 30 Kasım akşamı 88. bölümüyle ekrana geldi. İzleyiciler Yıldız ve Çağatay'ın diyaloglarına tebessüm ettiler.

YASAK ELMA 88. BÖLÜM İZLE

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yıldız, Çağatay'ın gözünde kendini aklamaya çalışırken, bir yandan da Hasan Ali'yle oğlunun arasını düzeltmeye çabalar. Feride, Yıldız'ı ilk gördüğü andan itibaren sevmemiştir ve oğlunu bu konuda doldurur. Çağatay'ın ciddi bir ilişki istememesi Yıldız'ın geri adım atmasına sebep olur.

Yıldız ve Şahika, Ender'den intikam almak için birlik olup, Ender'i Halit'ten ayırmak için ellerinden geleni yaparlar. Ender'in Halit'le sürpriz bir şekilde evlenmesi birçok kişinin canını yaktığı için, Yıldız ve Şahika dışarıdan da yardım alarak işlerini kolaylaştırırlar. Herkesin istediğini elde ettiğini sandığı noktada beklenmeyen bir kaza, Ender, Şahika ve Yıldız'ı bir araya getirir.