Yasak Elma 81. bölüm fragmanı yayında! Yasak Elma 80. bölümde neler oldu?

Yasak Elma her hafta pazartesi akşamları izleyici karşısına geçiyor. FOX TV'de ekrana gelen dizi, saat 20.00'da başlıyor. Yasak Elma 81. bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başladı. Yasak Elma 80. bölümde ise Ender ve Kaya'nın boşanmasının ardından, Şahika onların bir daha bir araya gelme ihtimallerini tamamen ortadan kaldırmak için Yıldız'ı kullanmaya karar verir.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yasak Elma izleyiciyi ekran başına kilitleyecek bir bölümle geliyor. Yasak Elma 80. bölümde Ender'in sinirle Yıldız'a söyledikleri Yıldız'ın hayatını alt üst edecektir. Bu bilgiden sonra ise epey merak edilen Yasak Elma 81. bölüm fragmanı bir sonraki hafta olacak olan olaylar hakkında ipucu verecek.

YASAK ELMA 81. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yasak Elma 81. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linkten fragmana ulaşabilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YASAK ELMA 80. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ender ve Kaya’nın boşanmasının ardından, Şahika onların bir daha bir araya gelme ihtimallerini tamamen ortadan kaldırmak için Yıldız’ı kullanmaya karar verir. Ender ve Yıldız’ın arası giderek açılırken, kurdukları ittifak sarsılmak üzeredir. Ender’in sinirle Yıldız’a söyledikleri Yıldız’ın hayatını alt üst edecektir.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yıldız, Kaya ve Ender’i barıştırmak için kolları sıvarken, diğer taraftan da Kerim’den uzak durmaya çalışır. Şahika, Kaya ve Ender’in dargınlığından faydalanarak onları kesin bir şekilde ayırmak için kusursuz bir plan yapar.