Yasak Elma 77. son bölüm izleme linki: Yasak Elma 78. yeni bölüm fragmanı yayında!

Yasak Elma yeni bölümü ile bu akşam FOX TV ekranlarında olacak. Geçtiğimiz haftalarda yeni sezonuyla seyirci karşısına geçen dizi, heyecan dolu bölümleriyle devam ediyor. Yasak Elma 77. bölümde Asuman'ın Halit'le yaptığı konuşma Şahika'nın işine yarayacak. Yasak Elma 78. bölüm fragmanı ise bir sonraki hafta yaşanacak olaylar hakkında ipucu verecek.

Yasak Elma yeni bölümü ile bu akşam FOX TV ekranlarından seyirci ile buluşacak. Her hafta pazartesi akşamları yayınlanan dizinin başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut gibi isimler yer alıyor. Yeni sezona hızlı bir giriş yapan Yasak Elma 77. bölüm özetinde Yıldız neye uğradığını şaşırırken, evde Lila ve Yiğit’in evlenecek olmasının telaşı yaşanıyor. Yasak Elma 78. bölüm fragmanı ise şimdiden merak edilmeye başladı

YASAK ELMA 78. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yasak Elma 78. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmanı izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN

YASAK ELMA 77. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yasak Elma 77. bölümde Asuman’ın Halit’le yaptığı konuşma Şahika’nın işine yarar. Yıldız neye uğradığını şaşırırken, evde Lila ve Yiğit’in evlenecek olmasının telaşı yaşanıyordur. Yıldız ve Kerim’in arası tam düzelecekken, Şahika’nın beklenmeyen hamlesi onları farklı bir sona doğru sürükler.

YASAK ELMA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.