Yasak Elma 150. bölüm full izle! Fox Tv Yasak Elma son bölüm kesintisiz, tek parça izle!

Beş başarılı sezonun ardından 6. sezonuyla da izleyicileri her pazartesi akşamı ekrana kilitleyen Yasak Elma'da bu hafta yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in başrollerini paylaştığı dizide Ender ve Yıldız yine farklı maceralara atılıyor...

Beş başarılı sezonu geride bırakan, FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma, 6. ve iddialı sezonuyla izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in başrollerini paylaştığı dizide heyecan dolu dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Dizinin 150. yeni bölümünde; Ender'in Yıldız'ın evine taşınması yalıyı hareketlendirir...

YASAK ELMA 150. BÖLÜM FULL İZLE!

YASAK ELMA 150. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ender'in Yıldız'ın evine taşınması yalıyı hareketlendirirken Ender ve Yıldız, Caner ve Emir'i cezaevinden çıkarmak için para bulmaya çalışırlar.

Ender ve Yıldız kefalet ücretini bulmak için farklı maceralara atılırken, beklenmedik bir misafir hayatlarına girecektir.

Yapımını MEDYAPIM'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu'nun oturduğu, senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün kaleme aldığı Yasak Elma'nın oyuncu kadrosunda Şebnem Dönmez, Melisa Doğu, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz, Bahtiyar Memili ve Vildan Vatansever yer alıyor.