Gönül Dağı'nda heyecan yaratacak 2 kadın karakter müjdesi! Dilek'in yerini alacak isim belli oluyor!

Gönül Dağı'nın geçen hafta cumartesi günü yayınlanan yeni sezon ilk bölümü izleyicileri hüzünlendirdi. Dizide Gülsim Ali'nin ayrılığı sonrası yeni vedaların olup olmayacağı merak konusuyken Dilek karakterinin yerini hangi ünlü oyuncunun alacağı akıllara geliyor. Bu süreçte kulislerde pek çok isim geçiyor. Bu isimler arasında da güzel oyuncu Buse Varol ve son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izlediğimiz Hilal Altınbilek yer alıyor.

66. bölümüyle yeni sezona merhaba diyen Gönül Dağı'nda Dilek'in ölümü sonrası gözyaşları sel oldu aktı. Dizide bu sezon yeni Dilek müjdesi verilecek. Taner'in yaralarını saracak ismin yakın bir zamanda belli olacağı konuşuluyor. Gülsim Ali'nin ayrılığı sonrası yeni Dilek'in yerini alacak isim merak edilirken kulislerde iki ismin sık sık diziye katılacağı iddia ediliyor. Ancak diziye katılacak isim hala gizemini koruyor. Gelecek bölümlerde bu iddianın yalan mı doğru mu olduğunu hep birlikte göreceğiz.

YENİ SEZON BAŞLADI

Gönül Dağı 66. bölümüyle yeni sezona merhaba dedi. Dizide Dilek'in ölümü sonrası gözyaşları sel oldu aktı.

YENİ DİLEK KİM OLACAK?

Dizide Gülsim Ali'nin ayrılığı sonrası yeni vedaların olup olmayacağı merak konusuyken Dilek karakterinin yerini hangi ünlü oyuncunun alacağı akıllara geliyor.

Gönül Dağı'nda 3. sezon öncesi 2 muhteşem jest! Bir ilki gerçekleştirecekler!

2 İSİM VAR

Tabii böyle bir süreçte kulislerde pek çok isim konuşuluyor. Bu isimler arasında da Buse Varol ve Hilal Altınbilek var.

BOMBA İSİM

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izlediğimiz Hilal Altınbilek'in proje için adını geçmesi izleyicileri heyecanlandırdı.

GİZEMİNİ KORUYOR

Bu sorular akılda soru işareti yaratmaya devam ederken hangi oyuncunun kadroya katılacağı ise gizemini korumaya devam ediyor.