Yargı'nın yıldızından muhteşem dönüş! Sipahi dizisinde bambaşka biri olacak

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran Yargı dizisinin Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'nun vedası sevenlerini üzmüştü. Güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, muhteşem bir proje ile ekranlara hızlı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, Kaan Yıldırım ve Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı Sipahi dizisine Ezgi karakteri ile dahil oldu. Ünlü oyuncunun hayranları büyük mutluluk yaşadı.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz ve Uğur Aslan gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Kanal D'nin fenomen yapımları arasında gösterilen Yargı dizisi izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yargı dizisinde hayat verdiği Neva karakteri ile sevilen ve senaryo gereği ölerek kadroya veda eden Başak Gümülcinelioğlu'nun yeni projesi belli oldu.

BAŞAK GÜMÜLCİNELİOĞLU SİPAHİ KADROSUNDA

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Başak Gümülcinelioğlu Sipahi dizisinde Milli İstihbarat Teşkilatı çalışanı olan Ezgi karakterine hayat veriyor. Ailesini Bosna Hersek savaşında kaybeden Ezgi, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın gözde çalışanları arasında yer alıyor. Dizide çok iyi dövüşen ve duygusal zayıflığa yer vermeyen Ezgi, zorlu görevlerin üstesinden gelmesiyle dikkatleri çekecek. Gümülcinelioğlu rol aldığı bu karakter için ağırlıklı olarak dövüş eğitiminin yanı sıra silah ve atış dersleri aldı.