Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz'le ilgili konuştu: ''Onunla yakıştırılmak hoşuma gidiyor''

‘Yargı' dizisinde oynayan Kaan Urgancıoğlu, rol arkadaşı Pınar Deniz ile yakıştırılması hakkında konuştu: ''İnsanların bizi beğenmesinden keyif alıyoruz.'' dedi.

Kanal D'de yayınlanan 'Yargı' dizisinde rol alan Kaan Urgancıoğlu, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda konuyla ilgili açıklama yana Pınar Deniz partneri Urgancıoğlu ile yakıştırılmaktan mutlu olduğunu söylemişti. Etiler'de Bir mekan çıkışı görüntülenen Urgancıoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı Urgancıoğlu, "Birlikte çalışmaktan çok keyif alıyoruz. İnsanlar bizi yakıştırıyor, hoşumuza gidiyor. Zaten maksat, bizim beğenilmemizdi" dedi. Dizinin her bölümünün merak uyandıran bir sonla bitmesiyle ilgili Urgancıoğlu, "Ben de senaryoyu okuyunca, 'bu kadar da olmaz' diyorum. Hatta 3-4 kere tekrar okuyorum. Sema'nın (Ergenekon) ellerine sağlık, biz de her bölüm için meraktayız" dedi. Muhabirlerin "Bayram ve yaz tatili planları yapıldı mı?" sorusuna ise "Yazın bir proje gelmezse dinlenmek istiyorum. Ailemin yanında olacağım. Bayramda da herkes bir yere gideceği için İstanbul boş kalacak. Ben de İstanbul'un tadını çıkarmak istiyorum" dedi.