Yargı'nın Savcı Derya'sı Şükran Ovalı açıklamalarıyla dikkat çekti: Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil

Bir süredir ekranlarda yer almayan Şükran Ovalı, Yargı dizisine dahil olduğu Savcı Derya karakteri ile hızlı bir giriş yaptı. Mutlu evliliği ve başarılı kariyeri ile göz önünde olan Şükran Ovalı, ''Her şey dışarıdan göründüğü kadar tatlı ve kolay mı?'' sorusuna '' Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil tabii. O yüzden bilmeden iyi demek de, önyargıyla kötü demek de doğru değil. Hayatta her şey hep tatlı veya hep tatsız olamaz. Dengedir önemli olan. Bir mesleğe başlamak, o alanda bir şeyler başarmak ve uzun yıllardır da bu işi yapıyor olmak elbette ki kolay olmadı.'' yanıtını verdi.

Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Uğur Aslan gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Yargı dizisine bir süredir ekranlarda yer almayan güzel oyuncu Şükran Ovalı dahil oldu. Şükran Ovalı, Yargı'da Savcı Derya karakterine hayat veriyor.

Ünlü oyuncu, Hürriyet'e verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ovalı, kendisine yöneltilen her soruya samimiyetle yanıt verdi.

"HİÇBİR ŞEY DIŞARIDAN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL"

Başarılı oyuncu Şükran Ovalı, "Yıllardır ekrandasınız ve birçok projenizde de başrol oynadınız. Her şey dışarıdan göründüğü kadar tatlı ve kolay mı?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil tabii. O yüzden bilmeden iyi demek de, önyargıyla kötü demek de doğru değil. Hayatta her şey hep tatlı veya hep tatsız olamaz. Dengedir önemli olan. Bir mesleğe başlamak, o alanda bir şeyler başarmak ve uzun yıllardır da bu işi yapıyor olmak elbette ki kolay olmadı. Olsaydı bu kadar kıymetli ve derin olmazdı bendeki yeri. Kolay yola kaçan biri de olmadım hiç. Bir de çok şükür ki her yıl edindiğim deneyimin üstüne yenilerini katarak gidiyorum."

EKRANDA OLMADIĞI DÖNEMDE YAPTIKLARINI ANLATTI

Şükran Ovalı, ekranlarda olmadığı dönemde yaptıklarını da anlattı. Ovalı, "Uzun zamandır televizyon ekranında yoktum ama sahnede vardım. 'Evlat' oyunumuz devam ediyor ve seyircimiz bizi hiç yalnız bırakmıyor. Dijital bir platforma 'Şeref Bey' adlı bir iş yaptım, şahane bir ekiple. Bunların yanı sıra 'Hazine' adlı filmde rol aldım, yakında vizyona girecek inşallah. Şimdi de yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın yaptığı bir filmimiz var, onun çekimlerine de başladık." şeklinde konuştu.