Yargı'nın Nadide'si Ayşen Sezerel'in eşi Hababam Sınıfı'nın başrolü çıktı!

Yargı'nın Nadide'si olarak ekranda yer alan sanatçı Ayşen Sezerel'in, Hababam Sınıfı'nın Çalışkan Ahmet'i olarak tanınan Ahmet Sezerel'le evli oldukları ortaya çıktı. Uzun yıllardır evli olan Yargı'nın Nadide'si Ayşen Sezerel ile Hababam Sınıfı'nın Çalışkan Ahmet'i Ahmet Sezerel, aile pozlarıyla sosyal medyada gündem oldular.

Ahmet Sezerel Yeşilçam'da oynadığı Hababam Sınıfı, Neşeli Günler, Gülen Gözler, Aile Şerefi ve Gülen Adam filmlerindeki rolleriyle unutulmazlar arasına kazınmıştı. Pek çok filmin yönetmen yardımcılığını da Ahmet Sezerel, özel hayatıyla neredeyse hiç gündeme gelmiyor. Ahmet Sezerel'in kendisi kadar ünlü olan ve şimdilerde Yargı dizisinde rol alan ünlü sanatçı Ayşen Sezerel ile evli olduğunu neredeyse hiç kimse bilmiyor. Yargı'nın Nadide'si Ayşen Sezerel de ekranda pek çok önemli işte rol aldı.

Hababam Sınıfı'nın Çalışkan Ahmet'i olarak hafızalara kazınan Ahmet Sezerel artık ekrandan, beyaz perdeden ve sahnelerden uzak bir hayat sürdürüyor. Ayşen Sezerel ise aynı zamanda tiyatro oyunculuğu yapıyor. İki evlatları bulunan çift, sosyal medyada da aile pozlarını paylaşmayı ihmal etmiyorlar.

İşte Ahmet Sezerel ile Ayşen Sezerel'in aile pozları!