Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun kardeşini görenler şaşkına döndü! Meğer aynı dizide rol almışlar

'Yargı' dizisinde 'Savcı Ilgaz' karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Kaan Urgancıoğlu'nun kardeşi Can Urgancıoğlu'nun görenler şaşkınlık yaşadı. İki kardeşin ‘Kara Sevda' dizisinde birlikte rol aldığı ortaya çıkmasının ardından iki kardeş hakkında “Yakışıklılık genetikmiş” yorumları yapıldı.

'Kara Sevda' dizisiyle parlayan ve son olarak 'Yargı' dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Kaan Urgancıoğlu, özel hayatı ve yaşantısı ile merak ediliyor.

Pınar Deniz ile hem 'Aşk 101' hem de 'Yargı' dizisindeki partnerliğiyle çok konuşulan Kaan Urgancıoğlu'nun, benzerliğiyle herkesi şaşırttığı erkek kardeşi gündem oldu.

KARDEŞİYLE AYNI DİZİDE ROL ALMIŞ

Kaan Urgancıoğlu'nun yıldızının parladığı 'Kara Sevda' dizisinin 31. bölümünde acil tıp teknisyeni olarak kamera önü oyunculuğa adımını atan Can'ın, abisi ile rol aldığı sahne ortaya çıkınca sosyal medyada iki kardeş hakkında "Yakışıklılık genetikmiş" yorumları yapıldı.

1990 yılında dünyaya gelen Can Urgancıoğlu, Fox School of Business at Temple University'de İşletme bölümünden mezun oldu.