Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan sözleri ile duygulandırdı: Annem ve babamın bugünlerimi görmesini çok isterdim

Yargı dizisinde hayat verdiği Erem Komiser karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Uğur Aslan, ''Afara'' adlı müzikal ile büyük beğeni topladı. Uğur Aslan, Asiye Acar'ın sorularını yanıtladı. Duygusal anlar yaşayan ünlü oyuncu, ''Annem ve babamın bugünlerimi görmesini çok isterdim'' dedi.

Kanal D'de ekrana getirilen Yargı dizisinde Eren Komiser karakterine hayat veren Uğur Aslan, başarılı oyunculuk performansı ile gönüllere taht kurdu. "Afara" müzikalindeki başarısıyla adından söz ettiren Uğur Aslan, Asiye Acar'ın sorularını yanıtladı. Şimdiki başarısını annesi ve babasının da görmüş olmasını dileyen Aslan, duygusal anlar yaşadı.

İŞTE UĞUR ASLAN'IN RÖPORTAJINDAN SATIR BAŞLARI;

"Şu an herkes sizi alkışlıyor, annem ve babam da görseydi diyor musunuz?"

"Afara'da anlatıyorum işte onu. Öyle çok isterdim ki hakikaten görsünler. Bir gün Ankara'ya babamın tedavisi için geldiler. Bizim de bekar bir evimiz var o bekar evimde misafir ettim onları. Bir baktım annecim böyle evin içinde dolaşıyor baktım çamaşır makinasına gitti dokundu 'Sen mi aldın?' dedi, 'ben aldım anne' dedim." Buzdolabına baktı 'sen mi aldın?' dedi. 'Ben aldım.' dedim. Gözleri dolu dolu 'gurur duyuyorum seninle' dedi. Babacığım çok zor uyuyordu son dönemlerinde kalp büyümesine yönelik şikayetleri vardı. Bir çekyatımız vardı, yattı böyle 'Peh peh dedi ne çekyatmış, burada ne yatılır' dedi ve çok güzel bir uyku çekmişti o çekyatta onu hiç unutmuyorum.

Ama size güzel dualar etmiş babanız...

Öyle. Afara'sıydım ben onun. Ovada üç hasat pamuk çıkar, son çıkan kısma Afara derler... Çok severlerdi beni ben de onları çok severdim. Ailenin en küçüğü olmamdan kaynaklıydı. Böyle yanında biraz imtiyazlıydım. Çok güzeldi ilişkimiz. Afara aslına benim mahremimi anlattığım hikayedir. Çocukluğum, annem, babam, yokluğum, varlığım ne ise onu koyuyorum."