Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan: Kılıbık mıyım bilmiyorum

''Aynasız Haluk'' filminin galasında boy gösteren Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan, muhabirler ile sohbet etti. Uğur Aslan, eşi Sema Ergenekon'un evlilikte baskın olup olmadığı sorulması üzerine ''Baskın tabii. Kılıbık mıyım bilmiyorum ama içine dönük biriyim. Kendisini kırmamak için genelde alttan alırım'' dedi.

Kanal D'de ekrana getirilen Yargı dizisinde hayat verdiği Eren Komiser karakteri ile adından söz ettiren Uğur Aslan, Tolgahan Sayışman'ın sahibi olduğu şirketin yapımını üstlendiği "Aynasız Haluk" adlı filmin galası geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen galasına katıldı. Uğur Aslan, "Tolgahan'ı desteklemeye geldim. O da benim Kanal D'deki 'Afara' programıma katılmıştı" dedi.

Yargı dizisi hakkında konuşan ünlü oyuncu, "Her bölüm biz de heyecanlanıyoruz, mesela 'Ceylin'i nasıl ve neden yakaladım? Merak içerisinde bekliyorum ben de" dedi. Aslan, eşi Sema Ergenekon'un senaryoyla ilgili hiç bilgi vermediğini ifade ederek "Bana bile tüyo vermiyor. Kendisi çok baskın biridir işinde, eşi bile olsam söylemez bana. Sadece çok yorulduğum dönemde az rol yaz bana diye takılıyorum" şeklinde konuştu.

"Evlilikte de bu kadar baskın mı?" sorusuna Aslan, "Baskın tabii. Kılıbık mıyım bilmiyorum ama içine dönük biriyim. Kendisini kırmamak için genelde alttan alırım" yanıtını verdi.