Sözlerini düzeltmek zorunda kaldı... Pınar Deniz'le ilgili şaşırtan gerçek!

Kırmızı Oda'daki performansıyla kendine hayran bırakan Pınar Deniz başrol oynadığı Yargı dizisiyle de son döneme damga vurdu. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiren Pınar Deniz'in şaşırtan özelliği çoğu kimse tarafından bilinmiyor. İlkokula kadar annesine “mama” diye seslendiğini ifade eden Deniz, hakkında çıkan “Türkçe bilmiyordu” haberlerine açıklık getirdi.

Son olarak Kırmızı Oda ve Yargı dizilerindeki oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz sosyal medyada yaptığı paylaşımlarıyla büyük bir hayran kitlesine kavuştu. Güzelliğiyle de öne çıkan başarılı oyuncunun aşkları, ilişkiler ve özel hayatı da hayranları tarafından ilgi görüyor. Öte yandan ünlü oyuncu hakkındaki bir gerçek birçok kimseyi şaşırttı.

PINAR DENİZ HAKKINDA BİLİNMEYEN GERÇEK

Geçtiğimiz aylarda bir Youtube kanalına konuk olan Pınar Deniz özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Kendisi hakkındaki soruları yanıtlayan Pınar Deniz bilinmeyen yönlerini açıkladı.

"TÜRKÇE BİLMİYORDUM"

Çocukluk yıllarını anlatan Pınar Deniz Arap kökenli bir aileden geldiğini belirterek İlkokula kadar Türkçe bilmediğini söyledi. Ünlü oyuncu çocuklarını anılarını anlatırken şu sözlere de yer verdi:

"İlkokula kadar Türkçe bilmiyor Arapça konuşuyordum. Anneme 'mama' diyordum. 'Anne' diye seslenemiyordum. Arkadaşlarımın arasında ötekileştirilmemek için sokaktan anneme seslenmek yerine 5'inci kattaki evimize çıkardım."

SÖZLERİNİ DÜZELTTİ

Daha sonra konuyla ilgili düzeltme yapan Pınar Deniz, "Ben Adana'da doğdum sonra İstanbul'a geldik. Tabi ki ailem Arapça konuştuğu için bende Arapça öğrendim ve ilkokuldayken sadece böyle bir alışkanlık vardır ya anneme 'mama' diyordum, yoksa Türkçe biliyordum. 'Mama'ya alıştığım için 5. kata anne diye bağıramıyordum çünkü o alışkanlık yoktu. Çekiniyordum o dönem çocukların arasında beni ötekileştirmesinler diye. Yoksa tabi ki Türkçe biliyordum" diyerek hakkında çıkan haberlere son noktayı koydu.