Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den çocukluk itirafı! Meğer ilkokula gidene kadar…

Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren güzel oyuncu Pınar Deniz, hakkında bilinmeyenleri anlattı. İtiraflarda bulunan Pınar Deniz, ''Arap kökenli bir aileden geliyorum. İlkokula kadar Türkçe bilmiyor, Arapça konuşuyordum'' dedi.

Kanal D'de ekrana getirilen Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteri ile adından söz ettiren Pınar Deniz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son olarak Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rol alan Yiğit Kirazcı ile ayrılan ve avukat Nail Gönenli ile aşk yaşadığı iddia edilen Pınar Deniz, L'Officiel dergisinin YouTube kanalına konuk oldu. Güzel oyuncu, hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Arap kökenli bir aileden geldiğini ifade eden Deniz, çocukluk yılları hakkında konuştu. İlkokula kadar Türkçe bilmediğini ve Arapça konuştuğunu itiraf eden başarılı oyuncu, "Anneme 'Mama' diyordum. 'Anne' diye seslenemiyordum. Arkadaşlarımın arasında ötekileştirilmemek için sokaktan anneme seslenmek yerine 5'inci kattaki evimize çıkardım." dedi.

Açıklamalarına devam eden Pınar Deniz, "Oyunculuğa sıcak bakmayacaklarını düşündüm. Şimdi babamın yüzündeki gururu görmek, 'İyi ki bu işi seçmişim' dememi sağlıyor." ifadelerini kullandı.