Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den cesur tarz... Beğeni butonu çöktü

Şimdilerde Kanal D'de ekrana getirilen Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteri ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Pınar Deniz, reklam yüzü olduğu markanın düzenlediği özel gecede boy gösterdi. Pınar Deniz'in tercih ettiği kıyafeti ise göz kamaştırdı.

Kaan Urgancıoğlu ile başrollerini paylaştığı Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteri ile büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, adından söz ettirmeye devam ediyor. Pınar Deniz, başarılı oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Instagram'da 2,5 milyon takipçisi olan Pınar Deniz, bir markanın reklam yüzü oldu. Markanın düzenlediği geceye katılan Deniz, iddiaları tarzıyla "ben buradayım" dedi. Siyah bir elbise tercih eden Deniz, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun elbisesi beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Sosyal medya kullanıcıları "Bebek olmuşsun yine", "Pınar güzelliğinle büyülüyorsun" ve "Sana ateş sana alev ablam" gibi yorumlarda bulundu. İşte Pınar Deniz'in yorum yağmuruna tutulan paylaşımı;