Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz Yiğit Kirazcı'yı çabuk unuttu... Bakın gönlünü kime kaptırdı! İşte yeni sevgilisi

Şimdilerde Kanal D'de ekrana getirilen Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteri ile izleyici karşısına çıkan Pınar Deniz kendisi gibi oyuncu olan Yiğit Kirazcı ile ayrılmasından kısa bir süre sonra yeni bir aşka yelken açtı. Pınar Deniz avukat Nail Gönenli'ye kalbini kaptırdı.

Güzelliğinin yanı sıra başarılı oyunculuk performansıyla da adından söz ettiren Pınar Deniz, şimdilerde Yargı dizisinde Ceylin karakteri ile ekranları kasıp kavuruyor. Kariyeri kadar özel hayatıyla da göz önünde olan Pınar Deniz, kendisi gibi oyuncu olan Yiğit Kirazcı ile aşk yaşamaya başladı. Ancak Yiğit kirazcı ile Pınar Deniz kısa bir süre önce ayrılık kararı aldı.

Pınar Deniz, biten ilişkisinin ardından "Aşk başlarken güzel ama biterken de güzel bitebilmeli. Bu ilişkiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan kötü biten bir ilişkim yok ama üzülüyorsun tabii." demişti.

Güzel oyuncu ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Emirgan'da bir mekanda avukat Nail Gönenli ile eğlenirken görüntülenen Pınar Deniz hakkında "Yeni bir aşk doğdu" gibi yorumlar yapıldı. İkiliden herhangi bir açıklama gelmedi.