Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz en büyük tutkusunu açıkladı! Herkesi şaşırttı

Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren güzel oyuncu Pınar Deniz, bir dergiye verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Pınar Deniz, hayattaki en büyük tutkusunu açıkladı. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Deniz, ''Akrep kadınıyım. En büyük tutkum farklı güzellikler görmek. Yerimde sayamam. İki yıl sonra bir anda Paris'te sanat eğitimi alabilirim veya Afrika kıtasında hayvanlar üzerine araştırma yapabilirim'' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Son dönemin en popüler isimlerinden olan güzel oyuncu Pınar Deniz, Kanal D'de ekrana getirilen Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. Yargı'nın sezon finali yapmasının ardından Pınar Deniz, dinlenmeye çekildi.

Reklam, dizi ve film gibi birçok projede rol alan güzel oyuncu Deniz, bir dergiye röportaj verdi. Deniz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

PINAR DENİZ EN BÜYÜK TUTKUSUNU ANLATTI

En büyük tutkusunu Deniz, "Akrep kadınıyım. En büyük tutkum farklı güzellikler görmek. Yerimde sayamam. İki yıl sonra bir anda Paris'te sanat eğitimi alabilirim veya Afrika kıtasında hayvanlar üzerine araştırma yapabilirim" sözleri ile anlattı.