Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz birden fazla projede rol aldı, alay konusu oldu: Bazanın altından çıkabilir

Yargı dizisinin yanı birçok reklam ve film projesinde rol alan Pınar Deniz, geçtiğimiz haftalarda bir oyuncu için söylediği ''Her yerde gördüğüm için büyüsü bozuldu'' sözünden dolayı sosyal medyada alay konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları Pınar Deniz için ''Bazanın altından çıkabilir'' yorumunda bulundu.

Kanal D'de ekrana getirilen Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz, Aşk 101 ve Aşkın Kıyameti'nin yanı reklam filmlerinde de rol aldı. Aynı anlarda birden fazla projede rol alan Pınar Deniz'in konuk olduğu İbrahim Selim'in programında Timothee Chalamet için söylediklerinin ardından sosyal medyada alay konusu oldu.

Güzel oyuncu Deniz, 2 yıl önce İbrahim Selim'in programında kendisi gibi oyuncu olan Timothee Chalamet hakkında "İlk izlediğimde etkilenmiştim ama sonra bendeki tüm etkisini yitirdi. Çok fazla işten oynayarak ve çok görülerek... Her yerde gördüğüm için bitti, büyüsü bozuldu. Çok tükettik" şeklinde konuşmuştu.

Sözleri yeniden gündem olan Pınar Deniz, Twitter'da alay konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları "Bazanızın altından Pınar Deniz çıkabilir", "Nefes al biraz" ve "Yine mi Pınar Deniz" gibi yorumlarda bulundu.