Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz bambaşka biri oldu! Yeni imajıyla tıpkı Hürrem'e benzedi!

Yargı dizisiyle geniş kitlelerce tanınan ve adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Pınar Deniz, yeni imajıyla görenlerin ağzını açıkta bıraktı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ismi Hürrem Sultan'a bile benzetenler oldu. İlk oyunculuk deneyimini Sil Baştan dizisiyle yapan Deniz, Bir Deli Rüzgar, Vatanım Sensin, Aşk 101 gibi projelerde yer aldı. İşte Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in yeni hali...

Başarılı oyuncu Pınar Deniz, Disney Plus'ın 3. yerli dizisi olan Avcı dizisinde bir seri katile hayat verecek. Bunun için imajını tazeleyen isim hayranlarını şaşırtmayı başardı. Uraz Kaygılaroğlu ile partner olan güzel oyuncu setteki karavanından paylaşımlar yapmayı ihmal etmiyor.

Burcu Özberk'ten yeni filmi öncesi üzen haber! Sosyal medya hesabından duyurmuştu...

Kaygılaroğlu ise Avcı'da bir polisi canlandıracak. Pınar Deniz gündüz bir oyuncu, gece ise bir seri katil olan karaktere can verecek.

Başrolünü Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaştığı dizide Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek, ve Serhat Kılıç gibi önemli isimler rol alıyor.

İşte Pınar Deniz'in son hali...