Yarenini kaybeden Gönül Dağı'na yeni Dilek müjdesi! Taner'in yaralarını saracak yeni isim...

Yarenini kaybeden Gönül Dağı'na yeni Dilek müjdesi verilecek. Taner'in yaralarını saracak isim belli oluyor. Eylül ayı için geri sayım devam ederken diziler birer birer yeni sezon çekimlerine başlıyor. Gönül Dağı da yeni sezon hazırlıklarına başlayan diziler arasında yer aldı. Gülsim Ali'nin ayrılığı sonrası yeni Dilek'in kim olacağı akıllarda yer alırken kulislerde iki isim sık sık konuşuluyor. Şimdi gözler Eylül ayında yayınlanacak bölüme çevrildi.

TRT 1'in en çok izlenen dizilerinden birisi olan Gönül Dağı'nda 3. sezon hazırlıkları başladı. Dizide Gülsim Ali'nin ayrılığı sonrası yeni vedaların olup olmayacağı merak konusuyken Dilek karakterinin yerini hangi ünlü oyuncunun alacağı akıllara geliyor. Tabii bu süreçte kulislerde pek çok isim geçiyor. Bu isimler arasında da güzel oyuncu Buse Varol ve son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izlediğimiz Hilal Altınbilek var. Hangi oyuncunun kadroya katılacağı ise gizemini korumaya devam ediyor.

3. SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nda 3. sezon hazırlıkları başladı. Diziye katılacak yeni isimler ise merak ediliyor.

YENİ DİLEK KİM OLACAK?

Dizide Gülsim Ali'nin ayrılığı sonrası yeni vedaların olup olmayacağı merak konusuyken Dilek karakterinin yerini hangi ünlü oyuncunun alacağı akıllara geliyor.

2 İSİM VAR

Bu süreçte de kulislerde pek çok isim konuşuluyor. Bu isimler arasında da Buse Varol ve Hilal Altınbilek var.

Gönül Dağı'ndan şaşırtacak geri dönüş kararı! Herkesin hikayesi bitiyor sandığı o isim...

HEYECANLANDIRAN İSİM

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izlediğimiz Hilal Altınbilek'in proje için adını geçmesi izleyicileri heyecanlandırdı.

GİZEMİNİ KORUYOR

Bu sorular akılda soru işareti yaratmaya devam ederken hangi oyuncunun kadroya katılacağı ise gizemini korumaya devam ediyor.