Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u Tolga Karel hayallerine ulaştı! Amerika'da lojistik şirketi kurdu

Bir döneme damgasını vuran Yaprak Dökümü dizisinde Oğuz karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tolga Karel, Amerika'ya yerleşmesinin ardından tır şoförü olarak başladığı yolculuğunda hayallerine ulaştı. Son olarak Survivor yarışmasına katılan ve daha sonra herhangi bir projede rol almayan Korel, Amerika'da lojistik şirketi kurdu. Karel, müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Oğuz karakteri ile yıldızı parlayan Tolga Karel daha sonra Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışmasında mücadele etti. Yarışmadan sonra Sarah Scott ile 2016 yılında evlendi ve Amerika'ya yerleşti.

Sağlık turizmi şirketi iflas eden Tolga Karel, Illinois eyaletine taşındı ve 2018 yılında ABD'de tır şoförü olarak çalışmaya başladı.

Uzun zamandır ailesiyle birlikte Amerika'da yaşayan Tolga Karel sonunda hayallerine ulaştı. 'Çok yakında şahane bir atılıma girmiş olacağım 80 dolarla başladığım bu serüvenin iki yıl içinde hangi boyuta geldiğini açıklayacağım' diyen Karel, Amerika'da lojistik şirketi kurduğunu duyurdu.

Pandemide işleri açılan Karel, 'Şirketlerimin bu sene Allah nasip ederse büyüme, büyüdükçe manevi olarak küçülme yılı 2021... Şirketlerimin biri nakliyat diğeri de lojistik olarak çalışacak. Nasipse hedefim 2026'da 100 TIR'lık şirketimin CEO'luğunu yapmak. Ben bu yola çıkarken bir sözüm vardı, bilenler bilir 'çıraklığını yapmadığım işin ustası olamazsın' şimdi ustalık döneminin başındayım rabbim yar ve yardımcım olsun' mesajını paylaştı.