Yamaç'ın en yakını ölüm döşeğinde! Çukur'un Akın Koçovalı'sı Burak Dakak diziden ayrılıyor mu?

Show TV'nin büyük bir heyecanla takip edilen başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Nejat İşler gibi isimlerin rol aldığı Çukur 113. bölüm fragmanı yayınlandı. Kulkan Erdenet'in bombalı saldırısında ağır yaralanan Akın Koçovalı hastanede hayat mücadelesi verirken Burak Dakak'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı ise yeni bölümde yanıt bulacak.

Show TV'de ekrana getirilen başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Nejat İşler, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Burak Dakak ve Perihan Savaş'ın rol aldığı Çukur dizisinin 113. bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 113. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sultan, İdris'in ölmesinde payı olduğu öğrendiği Efsun'u evden kovar. Kulkan Erdenet tarafından bombalı bir saldırı düzenlenir. Saldırıda Akın Koçovalı ağır olarak yaralandı. Hastanede tedavi gören Akın'ın durumu ağırdır ve tüm Koçovalı ailesi derinden sarsılır.

Çukur'da Selim Koçovalı'nın ardından oğlu Akın'ın da ölüp ölmeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak. Çukur'un Akın Koçovalı'sı Burak Dakak'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı yanıt bulacak.

ÇUKUR 112. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Koçovalılar, Cengiz Erdenet’in ölümünden sonra Kulkan ve Çağatay’ı hedef alarak intikam planlarına devam edecekken, Çağatay’ın Çukur’u büyük bir tehlikeye sokacağı yeni hamlesi Koçovalıların elini kolunu bağlayacak. Vartolu’nun Afganistan’da yapacağı sürpriz görüşme merakla beklenecek. Yamaç, sevdiklerini bir kez daha kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya gelirken Çağatay ve Kulkan’ın gizemli adamla birlikte yaptığı plan, bir Koçovalı’yı daha ölümle burun buruna getirdi.