Yalın'dan 20. yıl konserine özel hazırlık

Ünlü şarkıcı Yalın, mesleğinde 20. yılının içerisinde yer alıyor. 31 Mayıs'ta özel bir konser vermeye hazırlanan Yalın, 40 bin kişilik 20. yıl konseri için özel bir hazırlık sürecine girdi.

Zalim şarkısıyla bir döneme damgasını vuran ünlü şarkıcı Yalın, 40 bin kişiye sunacağı sahne şovuyla 31 Mayıs'ta 20. yılına özel bir konser vermeye hazırlanıyor. Heyecanını paylaşan Yalın, özel olarak hazırlık süreci yaşadığını belirtti.

Yalın şu ifadeleri kullandı:

"Bu iş ilk önüme geldiğinde, 'Deli bunlar' demiştim. Bunu delilik olarak görüyorum. Pandeminin sonundan beri ciddi bilet grafiği yaşıyoruz, bilet satışları yukarı doğru artıyor. Stadyum noktasına geleceğine hayal edemiyordum. 1-2 saatte 10 bin sattık. Bu deliliğe ortak olduğum için mutluyum."

"Şova nasıl hazırlanıyorsunuz?" sorusuna Yalın, "Sporcu gibi hazırlanıyorum. Antrenman yapıyorum. Daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Sahnenin metrekaresi büyüyor. Bir yürüyüş yaptım, futbolculara bir kez daha hayran kaldım, zor iş. Belediye konserleri yapmıştım, Zonguldak Ereğli'de 300 bin kişi gelmişti. Biletli seyirciye bu kadar büyük konser vereceğim. Sahne tasarımı, ışık gösterisi ve finaldeki sürpriz kadar birçok şeyler olacak" yanıtını verdi.