Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'den Kubilay Aka açıklaması! Olay sonrası Mert Yazıcıoğlu aradı mı?

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir ile Kubilay Aka ile bir tartışma yaşandığı ve bu tartışmaya Afra Saraçoğlu ile dolaylı yoldan Mert Yazıcıoğlu'nun da dahil olduğu öne sürülmüştü. Mert Ramazan Demir, Kubilay Aka ve Mert Yazıcıoğlu'nun da dahil olduğu iddialar hakkında ilk kez konuştu. Yalı Çapkını'nın Ferit'i, Afra Saraçoğlu ile ilgili de bir bilgi açıkladı.

Yalı Çapkını dizisinin Ferit'i Mert Ramazan Demir ile oyuncu Kubilay Aka'nın katıldıkları bir davette gerginlik yaşadıkları, bu gerginliğin sebebinin de Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun samimiyetlerinden Kubilay Aka'nın rahatsızlık duymaya başlaması gösterilmişti. Son iddiaya göre ise; Kubilay Aka yaşanan gerginlik sonrası Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nu aradı ve Mert Yazıcıoğlu'nu, Mert Ramazan Demir'in Afra Saraçoğlu'na olan samimiyetine karşı uyardı.

YALI ÇAPKINI'NIN FERİT'İ MERT RAMAZAN DEMİR'DEN KUBİLAY AKA AÇIKLAMASI

Tüm bu iddialar sonrası Mert Ramazan Demir sessizliğini bozdu. TV100'den Onur Üçkarışoğlu ile Ulaş Aydın'a konuşan Demir, yaşanan olayların aslını şu sözler ile anlattı:

"Evet, öyle bir öyle bir şey oldu ama göz göze hiç gelinme bir kavga falan olmadı. Hatta ben dışarıdaydım, mevzunun içinde de değildim. Olay çok büyüdü ve gereksiz bir gündem oldu. Hiçbir şekilde tartışmaya girmedim. Hiçbir şekilde kavga edilmedi. Ben Göz göze bile gelmedim..."

"Bizim Afra ile samimiyetimiz yeni değil, çok eski arkadaşız... Saçma sapan bir yere gitti mevzu... Ufak tefek oyunlarla bir şeylerle manipülasyona uğradı. Bizim de bir anda başımıza patladı olay ama hiç öyle bir şey yok."