Yalı Çapkını'nda tam 3 ay sonra çözülecek sır! Meğer gerçek hiç öyle değilmiş...

Yalı Çapkını'ndaki final bilmecesi 3 ay sonra çözüldü. Meğer gerçek hiç beklendiği gibi değilmiş... Yalı Çapkını dizisi son dönemin en çok izlenen dizisi oldu. Ortalığın iyice karıştığı son bölümün ardından seyirciler yeni bölüme odaklandı. Öte yandan dizinin final bölümüyle ilgili magazin gündemini sarsacak bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre, Ferit karakteri finalde Aşk-ı Memnu'daki Bihter gibi intihar ederek yaşamına son verecek.

Yalı Çapkını dizisiyle ilgili final detayı ortaya çıktı. Seyirciler bu gelişmeye çok şaşıracak. Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken dizi hem ülkede hem de yurt dışında aldığı başarılarla çok konuşulur oldu. Merakla takip edilen dizinin finaliyle ilgili ortaya bomba bir iddia atıldı. Söylentilere göre, ilk günden bu yana Ferit'in yalanlarıyla boğuşan Seyran, Ferit'i terk edecek. Her şeyini kaybeden Ferit'in final bölümünde intihar ederek öleceği iddia ediliyor.

FİNALİ İFŞA OLDU

Dizinin finaliyle ilgili ortaya bomba bir iddia atıldı. Söylentilere göre, ilk günden bu yana Ferit'in yalanlarıyla boğuşan Seyran, Ferit'i terk edecek.

Yalı Çapkını'nı felakete sürükleyecek ayrılık kararı! Hiç beklenmedik anda defterini dürdüler!

ORTAYA ÇIKTI

Üst üste hayattaki her şeyini tek tek yitiren Ferit'in final bölümünde intihar ederek öleceği iddia ediliyor.

FERİT ÖLECEK

Yani kısacası, Ferit karakteri finalde Aşk-ı Memnu'daki Bihter gibi intihar ederek yaşamına son verecek.

Bu rezillik asla temizlenmez! Yalı Çapkını 13. bölüm 2. fragmanı: Canlarını tek tek okuyacak!

KISA SÜREDE ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Yalı Çapkını dizisi oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çekti. Dizi hem ülkede hem de yurt dışında aldığı başarılarla dikkat çekti.