Yalı Çapkını'nda Pelin ile ilgili şoke eden gelişme! Bebeğin babası Serter mi Ferit mi?

Yalı Çapkını'nın önceki akşam ekrana getirilen bölümünde hem gerilim hem de duygusal anlar yaşandı. Erken doğum nedeniyle hastaneye kaldırılan Pelin'in kritik durumunun yanı sıra DNA testinin sonucu Ferit'i derinden sarstı. Bebeğin gerçek babasının Ferit mi Serter mi? olduğu sorusu da yanıtını buldu.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Çetin Tekindor ve Tarık Emir Tekin'in rol aldığı Yalı Çapkını dizisi yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Erken doğum yapan Pelin hastaneye kaldırıldı. Bebek ile Pelin arasında bir seçim yapılması gerekebilir denilmesinin ardından Zerrin, ağlayarak hastaneye koştu.

Halis Ağa, Serter ile Ferit'le baş başa görüşmek isterken; Akın da Seyran'a hastane olduklarını kimsenin bilmeyeceğini ifade etti. Bunun üzerine Seyran, olanlar için babasını arayıp Akın'ın yanında olduğunu ifade etti.

İçeri giren Seyran'a kızan Zerrin, "Kızımı bütün ülkeye rezil ettin, rahatladın mı şimdi? Düşmanlığın bitti mi? Bu veballe yaşayabilecek misin şimdi?" dedi.

Doktorların acil müdahalede bulunduğunu duyarak apar topar yukarı çıkan Ferit ise Pelin'in durumunun kritik olduğunu ve bebeği kaybettiklerini öğrenince yıkıldı. Serter'e saldıran Ferit, Seyran'ın yardımıyla sakinleşirken; Halis Ağa da Orhan'ın düştüğünü öğrenip cezaevine doğru yola çıktı.

Oğlu Orhan'ın çıkamayacağını duyunca herkesi arayan Halis Korhan, kimseden yardım göremeyince Kont Ziya'yı aradı. Halis Ağa, Ziya Karaaslan'a "Sen de bilirsin ki; iki elim kanda olsa aramazdım seni Ziya... Mevzu evlatlarımız olunca yapmam denileni yaptırıyormuş hayat" dedi.

O sırada hastane bahçesinde bekleyen Serter ise test sonucunu okuyup bebeğin babası olduğunu öğrendi. Test sonucu öğrenip Pelin'i görmeye giden Ferit ise ona bebeğin iyi olduğunu söyleyip özür diledi. Ardından ona çok değer verdiğini söyleyen Ferit, çok mutlu günleri olacaklarını ifade etti. Ferit'i çok sevdiğini söyleyen Pelin ise fenalaştı.