Yalı Çapkını'nda Ferit'in doktorunu bakın hangi isim canlandıracak

Star TV'nin yeni sezonu merakla beklenen Yalı Çapkını dizisine yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Sezon finali bölümünde vurulan ve hastaneye kaldırılan Ferit Korhan'ın doktorunu canlandıracak isim de belli oldu. Mehmet Bilge Aslan, kadroya dahil oldu.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendiğini senaryosunu Leyla Uslu Oter ile Ekin Akçay'ın kaleme aldığı başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Emre Altuğ ve Gözde Kansu gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisi 9 Haziran Cuma akşamı yayınlanan 36. bölümüyle sezon finali yapmıştı.

Geçtiğimiz günlerde 2. sezon ilk tanıtımı ekrana getirilen Yalı Çapkını'nın ikinci sezon çekimleri devam ediyor. Yeni sezonun ilk bölümlerinde sezon finalinde vurulan Ferit'in hastanedeki süreci izleyicinin karşısına çıkacak. Hastane sahnelerinde Ferit'in doktoru "Profesör Ahmet Güneyer"e hayat verecek isim de belli oldu.

Yalı Çapkını'nda Ferit'in doktoruna; daha önce "Yarım Elma", "Cam Tavanlar", "Bir Dilim Aşk" gibi yapımlarda rol alan Mehmet Bilge Aslan hayat verecek.