Yalı Çapkını'na Mine Tugay transferi! Öyle bir ismin partneri olacak ki... Yer yerinden oynayacak!

Yalı Çapkını dizisi oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Emre Altuğ ile Gözde Kansu'nun oynadıkları karakterlerin hikayesini derinden etkileyecek bir transfer gerçekleşecek. Mine Tugay, Emre Altuğ'un oynadığı karakterin eski sevgilisi olarak Yalı Çapkını'na dahil olacak. Mine Tugay'ın gelişi ile dizide dengeler de değişecek.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrollerinde yer aldıkları ve aldığı reytingler ile bu sezona damgasını vuran Yalı Çapkını dizisinde kadro büyümeye devam ediyor. Emre Altuğ'un oynadığı Orhan ve Gözde Kansu'nun oynadığı Gülgün karakterine yepyeni bir hikaye yazılıyor. Başarılı oyuncu Mine Tugay, Defne karakteri ile Yalı Çapkını kadrosuna dahil oluyor.

MİNE TUGAY YALI ÇAPKINI KADROSUNDA

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Mine Tugay dizide Orhan Korhan'ın eski sevgilisi Defne'yi oynayacak.

MİNE TUGAY HAKKINDA

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Tugay, tiyatroda Afife Jale ve Lions gibi büyük ödüllere sahip oldu. Ekranın unutulmaz pek çok işinde rol alan Mine Tugay, rol aldığı bir kısa filmdeki performansı ile de ödüle layık görüldü.

Son olarak Gülümse Kaderine adlı dizide Burak Sergen ile partner olan Tugay; Gülbeyaz, Aliye, Benden Baba Olmaz, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Medcezir, Çilek Kokusu, Paramparça ve Zalim İstanbul gibi unutulmaz pek çok işinde rol aldı.