Yalı Çapkını yıldızları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ayrıldı: Sadece iş arkadaşıyız

Yalı Çapkını dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir cephesinde bomba bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz yaz ayında samimi olarak görüntülenen Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir hakkında sessizliğini bozdu. Gazetecilerin aşk sorulara cevap veren güzel oyuncu, ''Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok'' dedi.

Star TV ekranlarının yakından takip edilen dizisi Yalı Çapkını'nda başrolleri paylaşan Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu, aşk yaşamaya başlamış ikili yaz tatillerinde samimi olarak objektiflere yansımıştı. Geçtiğimiz akşam doğum partisinde özel hayatıyla ilgili sessizliğini bozan Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

YALI ÇAPKINI YILDIZLARI AFRA SARAÇOĞLU İLE MERT RAMAZAN DEMİR AYRILDI

Muhabironline'da yer alan habere göre; Dün akşam 25. yaşını kutlayan Afra Saraçoğlu, basın mensuplarıyla sohbet ederken özel hayatıyla ilgili de konuştu. Muhabir Online muhabiriyle konuşurken Mert Ramazan Demir ile yollarını ayırdığını söyleyen güzel oyuncu, "Yani ben artık bir son nokta koymak istiyorum çünkü artık daha fazla gündeme de gelmek istemiyorum konuyla ilgili. Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok" dedi.

"Ayrılık sebebi ne?" sorusundan rahatsız olan Saraçoğlu, "Hiç gerek yok arkadaşlar böyle şeylere" karşılığını verdi.