Yalı Çapkını yıldızları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir aşkı tam gaz devam ediyor

Yalı Çapkını dizisinde partner olduktan sonra aşk yaşamaya başlayan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir geçtiğimiz akşam Kadıköy'de görüntülendi. Ayrıldıkları iddia edilen Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir keyifli halleri ile dikkat çekti. İkili, basın mensuplarının sorduğu soruları yanıtsız bıraktı.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir Yalı Çapkını dizisinde hayat verdikleri Seyran ve Ferit karakteri ile büyük beğeni topladı. Dizi aşkları gerçeğe dönen Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

Habertürk'te yer alan habere göre; Saraçoğlu ile Demir, Kadıköy'deydi. Bir mekanda birlikte vakit geçiren çift, ardından restorandan çıkış yaparken görüntülendi.

Geçtiğimiz haftalarda ayrıldıkları öne sürülen ikili, birlikte objektiflere yansıyarak söylentileri yalanlamış oldu. Bir hâyli keyifli oldukları gözlenen çift, basın mensuplarının konuyla alakalı sorularını da cevapsız bıraktı. Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında sessiz kalmayı tercih eden aşıklar, hızlı adımlarla otomobillerine binerek, gözlerden kayboldu.