Yalı Çapkını seyircisi bu ayrılıklarla deliye döner! İki ismi aynı anda gönderiyorlar!

Yalı Çapkını seyircisi bu kararla çılgına döner. İki kilit ismi aynı anda gönderiyorlar. Bu hafta 12. bölümüyle izleyicilerini ağırlayacak olan Yalı Çapkını dizisiyle izleyicileri izleyicileri şaşırtacak iki bilgi paylaşıldı. Aktarılan son gelişmelere göre, iki ismin diziye veda edeceğinin ortaya çıkması izleyicileri son derece üzdü. Gelecek bölümlerde Cansu Fırıncı ve Menderes Samancılar diziye veda eden isimlerden olacak.

Star TV ekranlarında macerasına tam gaz devam eden Yalı Çapkını dizisinde efsane gelişmeler yaşanıyor. Heyecan dolu bölümleriyle izleyici karşısına çıkan diziden iki kilit ismin ayrılacağı kulislerde konuşulmaya başlandı. Gelen son bilgilere göre, Cansu Fırıncı ve Menderes Samancılar diziye veda ediyor. Öte yandan diziye başka isimlerin veda edeceği ve yeni oyuncuların kadroya katılacağı bilgisi de dolaşıyor.

ÜZEN HABER GELDİ

Yalı Çapkını dizisinden şaşırtacak bir haber geldi. Diziden iki kilit ismin ayrılacağı kulislerde konuşulmaya başlandı.

İKİ İSİM BİRDEN VEDA EDİYOR

Gelen son bilgilere göre, Cansu Fırıncı ve Menderes Samancılar diziye vedasıyla izleyiciyi şoke edecek.

YENİ İSİMLER KATILACAK

Öte yandan diziye başka isimlerin veda edeceği ve yeni oyuncuların kadroya katılacağı bilgisi de dolaşıyor.

Yalı Çapkını'ndaki Aşk-ı Memnu detayı final yaptıracak! İşte kaderleri Bihter ile kesişecek karakter

FERİT'İ ÇILDIRTACAK HAMLE

Yusuf'un Ferit'in sorusuna verdiği cevap Seyran'ı çok sinirlendirir ve gözü ne Ferit'i ne de Yusuf'u görmek ister. Abidin ile gece dışarı çıkan Ferit'i ise tatsız bir sürpriz bekler. İstemeden bir gazeteci tarafından fotoğraflanan Ferit, Halis Ağa öğrenmeden bu beladan kurtulmak için Orhan'dan yardım ister. Ferit'e bu konuda yardımcı olabilecek kişi ise Seyran'dır.