17 yıllık dizi bile karşısında fos... Yalı Çapkını 5 dizinin tahtını da tacını da yıktı!

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santırcıoğlu, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Beril Pozam'ın rol aldığı Yalı Çapkını dizisi ekranlara damgasını vurdu. Yalı Çapkını dizisi yer alan sahneleri nedeniyle sosyal medyada uzunca bir süre eleştirildi ancak kısa bir süre sonra büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Star TV'de yayın hayatına başlayan ve büyük eleştirileri de beraberinde getiren Yalı Çapkını dizisi izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başardı. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi Kanal D'nin izlenme rekorları kıran ve Türk dizi tarihinin en uzun soluklu yapımlarından olan Arka Sokaklar'ı tahtından etti. Cuma günü Arka Sokaklar ile reyting savaşına giren dizi kazanan taraf oldu. Yalı Çapkını, Arka Sokaklar'ın 17 yıllık tahtını devirmiş oldu.

YALI ÇAPKINI ARKA SOKAKLAR'I TAHTINDAN ETTİ

Son dönemin popüler yapımlarından olan Yalı Çapkını 17 sezondur Kanal D ekranlarında yer alan ve Türk dizi tarihinin en uzun soluklu yapımı olan Arka Sokakları reytinglerde tahtından etti.

Total'de 1. sırada Star TV'de izleyici ile buluşan "Yalı Çapkını", 2. sırada ATV'de ekranlara gelen "Esra Erol'da", 3. sırada ise "Yalı Çapkını" özet bölümü yer aldı.

AB'de 1. sırada "Yalı Çapkını", 2. sırada "Yalı Çapkını" özet bölümü, 3. sırada ise "Müge Anlı ile Tatlı Sert" yer aldı.

YALI ÇAPKINI KONUSU

Yalı Çapkını, Gaziantepli Korhan Ailesi'nin direği Halis Ağa'nın (Çetin Tekindor) el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit'in (Mert Ramazan Demir) evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları konu alıyor. Kazım ve Esme'nin küçük kızı. Ablası gibi Antep'in parmakla gösterilen genç kızlarındandır.

Yalı Çapkını'nda moralleri aşırı derecede bozacak gelişme! Kilit ismi diziden koparacaklar!