Bu rezillik asla temizlenmez! Yalı Çapkını 13. bölüm 2. fragmanı: Canlarını tek tek okuyacak!

Yalı Çapkını 13. bölüm 2. fragmanı için heyecan sürüyor. İlk fragmanda Ferit'in giderek köşeye sıkışması ve Kazım Ağa'nın açık bir şekilde Halis Ağa'ya meydan okuması şok etkisi yarattı. Fragmana özellik ''Bu rezillik temizlenmez ağa'' sözleri damga vururken seyirci ''Hepsinin canını tek tek yakacaklar!'' yorumlarını yaptı. Öte yandan Halis Ağa'nın bir anda fenalaşıyor olması ''Çetin Tekindor'' diziye veda mı ediyor sorusunu akıllara getirdi.

Geçtiğimiz haftaya damgasını vuran Yalı Çapkını'nda ortalık iyice karıştı. Ferit'in yaptıklarının ortaya çıkmasıyla birlikte Kazım Ağa, Halis Ağa'nın konağına giderek resmen ona meydan okudu ve "Bu rezillik temizlenmez" diyerek fitili ateşledi. Yaşanan bu gelişme sonrasında izleyiciler büyük bir heyecanla Yalı Çapkını 13. bölüm 2. fragmanını bekliyor. Ferit'in İstanbul'u terk edip etmeyeceği başka bir soru işareti olarak akıllarda yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde işlerin iyice seyrinden çıkacağı tahmin ediliyor.

ORTALIK BİRBİRİNE GİRDİ

Yalı Çapkını'nda ortalık birbirine girdi. Ferit'in yaptıklarının ortaya çıkmasıyla birlikte Kazım Ağa, Halis Ağa'nın konağına giderek resmen ona meydan okudu.

"BU REZİLLİK TEMİZLENMEZ"

Kazım Ağa "Bu rezillik temizlenmez" diyerek fitili ateşledi. Yaşanan bu gelişme sonrasında izleyiciler büyük bir heyecanla Yalı Çapkını 13. bölüm 2. fragmanını bekliyor. Ancak fragman henüz yayınlanmadı.

FERİT ŞEHRİ TERK Mİ EDİYOR?

Ferit'in İstanbul'u terk edip etmeyeceği başka bir soru işareti olarak akıllarda yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde işlerin iyice seyrinden çıkacağı tahmin ediliyor.

Yalı Çapkını'nın iki yakasını bir araya getirmeyecek ayrılık! Sessiz sedasız yolları ayıracaklar!

HALİS AĞA FENALAŞIYOR

Halis Ağa'nın bir anda fenalaşıyor olması "Çetin Tekindor" diziye veda mı ediyor sorusunu akıllara getirse de bu soru cuma günü yanıt bulacak.