Yalanladığı aşkıyla el ele yakalandı! Eleştirilen Ebru Şahin'den flaş hamle

Cedi Osman ile aşk yaşadığı haberleri çıktığında sert bir dille iddiaları yalanlayan, sonra da Alaçatı'da el ele yakalanan oyuncu Ebru Şahin'e olumsuz eleştiriler gelmişti. Şahin, eleştirilerin ardından şaşırtan bir hamlede bulundu.

Oyuncu Ebru Şahin, geçtiğimiz günlerde Cedi Osman'la hakkında çıkan aşk iddialarını "Size göre iki ayrı aşka yelken açmışım ama benim rüzgarım o kadar sert esmiyor. Hava sıcak tabii araştırmak yerine boş haber yapmak daha kolay siz de haklısınız ama ayıp" sözleriyle yalanlamıştı. Bu sözlerin ardından Cedi Osman ile el ele yakalanan Şahin, sosyal medyada eleştirilere maruz kaldı.

DİKKAT ÇEKEN HAMLE

Şahin'in olumsuz eleştiriler sonrası Twitter'da beğendiği bir tweet ise dikkat çekti. İşte Ebru Şahin'in beğendiği o tweet...

"Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın Alaçatı'da el ele yakalanmasının ardından twitter'da bir kullanıcı, "Güzel kızım. Eğer sen o eli tuttuysan gerçekten tutmuşsun demektir. Sizin birlikteliğinizden ben de mutluluk duyarım. Çok yakışmışsınız. Maşallah, mutluluğunuz daim olsun. Kim ne derse desin aldırmadan kalbininiz sesini dinleyin. Tadını çıkarın..."