Yalancı'nın Yasemin'i Hazal Türesan kaç yaşında, aslen nereli? Yalancı Yasemin Aytekin kimdir?

Show TV ekranlarının Süreç Film imzalı merakla beklenen dizisi Yalancı bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda usta isim Hülya Gezer'in yer aldığı dizinin senaryosunu Yazıhane ekibi kaleme alıyor. Yalancı dizisinde Yasemin Aytekin karakterine Hazal Türesan hayat veriyor. Yalancı Yasemin Aytekin kimdir? Yalancı'nın Yasemin'i Hazal Türesan kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından merak konusu oldu. İşte tüm detaylar..

Show TV'nin Süreç Film imzalı iddialı dizisi Yalancı bu akşam yayın hayatına merhaba diyor. İngiliz dizisi Liar'dan uyarlanan Yalancı'nın başrollerini Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci paylaşıyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken Yalancı dizisinde Yasemin Aytekin karakterini Hazal Türesan canlandırıyor. Peki, Yalancı Yasemin Aytekin kimdir? Yalancı'nın Yasemin'i Hazal Türesan kaç yaşında, aslen nereli? İşte tüm merak edilenler...

YALANCI YASEMİN AYTEKİN KİMDİR?

Deniz'in ablası. Okay'la evli. İki çocuğu var. Derin ve Burak. Anestezi uzmanı. Mehmet Emir'le aynı hastanede çalışıyor. Çalışkan, sorumlu, yardımsever bir kişiliği var. Yasemin bugüne dek sevilmek için belli sorumlulukları ve rutinleri yerine getirerek ideal bir hayata sahip olmuş. Elleriyle kurduğu hayatı için her şeyden kendinden bile vazgeçen bir kadının kendini bulma hikayesi.

YALANCI'NIN YASEMİN'İ HAZAL TÜRESAN KİMDİR?

Hazal Türesan, 7 Mayıs 1985 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

İlk oyunculuk deneyimini 2008 yılında rol aldığı Unutma Beni dizisi ile yaşayan Hazal Türesan; Tatlı İntikam, Kara Para Aşk, Yeniden Başla ve Deniz Yıldızı dizilerinde rol almıştır.

HAZAL TÜRESAN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2019 – Mucize Doktor (Beliz) (TV Dizisi)

2019 – Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle (Sinema Filmi)

2018 – Yaşamayanlar (Yisa) (İnternet Dizisi)

2018 – Ufak Tefek Cinayetler (Ceren) (TV Dizisi)

2017-2018 – Fazilet Hanım ve Kızları (Yasemin) (TV Dizisi)

2016 – Sol Şerit

2016 – Tatlı İntikam (Başak) (TV Dizisi)

2014 – Bir Don Juan Öldürmek (Sinema Filmi)

2014 – Kara Para Aşk (Aslı) (TV Dizisi)

2011 – Yeniden Başla (Helen) (TV Dizisi)

2009 – Deniz Yıldızı (TV Dizisi)

2008 – Unutma Beni (Azra) (TV Dizisi)