Yakın arkadaşı Aslı Yılmaztürk'ü kaybeden Didem Soydan tavsiyesini dinledi, Twitter hesabını kapattı

Ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk, tatil için gittiği Muğla'da kaldığı evde ocaktan sızan gaz nedeniyle hayatını kaybetti. Yılmaztürk'ün ölümüyle yıkılan Didem Soydan arkadaşını kaybettiği gün tavsiyesini dinledi. Soydan, 'Bana Twitter'ı kapatmamla ilgili tavsiyesi vardı onu uygulama zamanı' paylaşımında bulundu ve hesabını kapattı.

Aslı Yamantürk, Muğla'ya tatil için gitti ve müstakil bir evde kaldı. Aslı Yamantürk'ten bir süre haber alamayan yakınları harekete geçti ve yetkililere ihbarda bulundu. Jandarma ekipleri olay sevk edilirken ünlü tasarımcı evinde ölü bulundu.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Yılmaztürk'ün yaşamını yitirdiği belirlendi. Yılmaztürk'ün cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Didem Soydan, Aslı Yamantürk'ün ölüm haberiyle yıkılırken Twitter hesabını kapatma kararı aldı. Soydan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 'Sektöre ilk girdiğimden beri tanıdığım, varlıkları ile güzellik katan insanlardan birinin ölüm haberini aldım. Prenses gitti. Bana bir tavsiyesi vardı bu mecra ile ilgili. Onu uygulama zamanı... Bye bye twitter'

Instagram'dan da paylaşım yaparak arkadaşına veda eden Soydan, şu ifadeleri kullandı: 'Bu dünyaya ve seni tanıyanlara naiflik, şıklık ve güzellik sundun. Gittiğin yere güzelliğini şıklığını, ruhunu, enerjini katıp yine güzelleştireceksin eminim. Yeni yolculuğunda seni deneyimleyecek olanlara ne mutlu. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun. Seni seviyorum güzel varlık'