Yağmur Tanrısevsin Kerem Bürsin sessizliğini bozdu... 'Aşk yeniden' iddialarına yanıt

Hande Erçel ile yollarını ayıran Kerem Bürsin'in eski aşkı Yağmur Tanrısevsin ile sosyal medyada takipleşmesinin ardından barışma iddiaları gündeme geldi. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Yağmur Tanrısevsin, Kerem Bürsin hakkında sessizliğini bozdu.

Çekimlerinin Hatay'da gerçekleştirildiği son olarak Kalp Yarası dizisinde rol alan Yağmur Tanrısevsin, projenin bitmesinin ardından İstanbul'a döndü. Güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Kalp Yarası dizisi için Hatay'da dokuz ay kaldığını söyleyen Tanrısevsin, "Rol aldığım dizi bitti, güzel bir işti. Dokuz aydır Hatay'da yaşıyordum, ben de yeni geldim İstanbul'a. Planlıydı bitmesi tabi üzgünüm, oyuncu arkadaşlarımla vedalaşmak üzdü. Hatay'ı çok sevdik. Çok güzeldi orada yaşam. Tatillerde bile İstanbul'a gelmeden orada vakit geçiriyordum. Hatay'ın yemekleri çok güzeldi, tavsiye ederim. Yine bir proje olursa giderim." dedi.

YAĞMUR TANRISEVSİN'DEN KEREM BÜRSİN AÇIKLAMASI

Kerem Bürsin'in Sen Çal Kapımı dizisi setinde tanışıp daha sonra ayrıldığı Hande Erçel'le yollarını tamamen ayırmasının ardından şaşırtan bir hamle geldi. Güneşi Beklerken dizisinin yayınlandığı dönemde birliktelik yaşayan Kerem Bürsin ile sosyal medyada birbirlerini takip eden Tanrısevsin, aralarında tekrar aşk başlayabileceği iddiaları hakkında ilk kez konuştu. Tanrısevsin, "Tekrar aşk durumu yok." dedi.