Yağmur Atacan'dan romantik evlilik yıldönümü kutlaması: Pınar'la 15 sene oldu

Oyunculuğu bırakıp yoluna iş insanı olarak devam etme kararı alan Yağmur Atacan, Pınar Altuğ ile 15. evlilik yıldönümünü kutladı. Pınar Altuğ'un bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Yağmur Atacan, düştüğü not ile dikkat çekti. Atacan, ''Pınar'la 15 sene oldu'' ifadelerine yer verdi.

Bir döneme damgasını vuran ve ara ara devam eden "Çocuklar Duymasın" dizisinde hayat verdiği "Meltem" karakteri ile hafızalarda yer edinen Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan çifti 2008 yılında nikah masasına oturdu. Yağmur Atacan ile Pınar Altuğ'un evliliğinden Su adını verdikleri kızları dünyaya geldi.

Aralarındaki yaş farkı ile sosyal medyada sıkça eleştiri oklarının hedefi olan ünlü çift evliliklerinin 15'inci yılını kutladı. Atacan, eşi Altuğ'un bir fotoğrafını yayınlayarak şu notu düştü:

"Bizim için '15 güne ayrılır' dediler, 15 ay diye düzelttiler, 15 yıl oldu evleneli. 15 ömür olsa inadımızdan değil, sevgimizden mahcup ederiz. Bakıp şu resme, nasıl hak verilmez bana? Neyse biz bir ufak kutlamaya kaçar."