Yağmur Atacan 14 yıllık eşi Pınar Altuğ'a seslendi: Arayan bulur

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı açan Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan, art arda paylaşımlarda bulunuyor. Yağmur Atacan son olarak sosyal medya hesabından Pınar Altuğ'a ''Sonunda buldum Pınar, bu çamaşırlar yıkanacak'' sözleri ile seslendi.

Mutlu evlilikleri ile göz önünde olan ve aralarındaki yaş farkı ile sık sık eleştirilen Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan çifti son dönemde sosyal medya paylaşımları ile gündeme geliyor. 2008 yılında muhteşem bir düğünle nikah masasına oturan Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan, magazin basını tarafından yakından takip ediliyor.

Pınar Altuğ'un aksine sosyal medyada uzak durmayı tercih eden Yağmur Atacan kural bozdu. Oyunculuğu bırakması ile uzunca bir süre konuşulan Yağmur Atacan, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı açarak sosyal medyaya hızlı bir giriş yaptı.

Atacan ilk olarak "Sonunda buldum Pınar, bu çamaşırlar yıkanacak" ifadelerine yer verdiği paylaşımla dikkat çekti. Günlerce çamaşırhane aradığını söyleyen Atacan'ın, "Arayan bulur" diyerek mutluluğunu paylaştığı videosu eşi Altuğ tarafından da paylaşıldı ve kısa sürede gündem oldu.