Ya Buse Varol ya da o... Emanet'i bir çırpıda silen Sıla Türkoğlu'ndan ses getirecek proje!

Emanet dizisinden ayrılığı olay olan Sıla Türkoğlu'nun Gülsim Ali'nin yerine geliyor iddiası Haziran ayı itibariyle gündeme geldi. Bu iddia özellikle geçen aydan bu yana kulislerde kulaktan kulağa geziyor. Öte yandan Taner'in yeni partnerinin Buse Varol olabileceği de iddialar arasında güçlü bir seçenek olarak yer alıyor. Sıla Türkoğlu ya da Buse Varol'un Gönül Dağı dizisine katılıp katılmayacağı Eylül ayında netleşecek.

Gönül Dağı'ndan ayrılan Gülsim Ali'nin yerine iki isim konuşulmaya başlandı. Fenomen dizi sezon finali bölümü bomba bir ayrılığa sahne olmuştu. İlk bölümden bölümden bu yana Dilek karakteriyle adından söz ettiren Gülsim Ali, sezon finali bölümünde diziye veda eden isim oldu. Bu olay sonrasında güzel oyuncu, sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaptı. Kulislerde konuşulan iddialara göre, Sıla Türkoğlu ya da Buse Varol 3. sezonda Taner'in partneri olarak diziye katılacak.

YÜREKLERİ DAĞLAYAN VEDA!

Gönül Dağı'nın sezon finali bölümünde bomba bir ayrılık yaşandı. Dizinin Dilek'i Gülsim Ali diziye veda eden isim oldu ve karnındaki bebeğiyle hayatını kaybetti.

GÖNÜL DAĞI'NA GELİYOR

Kulislerde son konuşulanlara göre, Buse Varol ya da Sıla Türkoğlu yeni sezonda Taner'in partneri olarak diziye dahil olacak.

Ancak yapım şirketinden bu konu hakkında bir açıklama gelmediğini de ifade edelim.

EMANET'TEN AYRILAN İSİMDİ

Emanet dizisinde Seher karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu geçtiğimiz günlerde seti terk edip diziyi bırakmasıyla gündeme gelmişti.

SILA TÜRKOĞLU KİMDİR?

Sıla Türkoğlu, 18 Nisan 1999 yılında İzmir Bornova'da dünyaya geldi. Oyunculuğa 2018 yılında rol aldığı Ağlama Anne dizisiyle başladı. 2019'da Yemin dizisinde Suna karakterini, 2020'de Emanet dizisinde Seher karakterini canlandırmıştır.